Placki gryczano-jaglano-ryżowe (mąką gryczana, jaglana i ryżowa dla osób z nietolerancją na gluten lub celiakią) na mleku sojowym (dla osób z nietolerancją na laktozę lub białka mleka krowiego) z mielonym siemieniem lnianym (używanym zamiast jajka dla osób z nietolerancją na jajka). Dwa placki przełożone są warzywami: bób, pomidor, avocado. Dekoracja z koperku i ketchupu wykonanego samodzielnie z samych pomidorów. Do przygryzienia arbuz.
Kontakt:
- 507 108 409
mgr inż. Olga Kapinos
OPINIA PACJENTA: Pani Olga wykazała się ogromnym profesjonalizmem. Poświęciła czas, aby dokładnie zrozumieć moje potrzeby i styl życia, a plan żywieniowy, który dla mnie stworzyła, był idealnie dopasowany pod moje dolegliwości (liczne). Czuję się dużo lepiej, dziękuję za pomoc
Twój komentarz